2012. augusztus 1., szerda

Pihenőnap



(2012.07.31)

Üdv!

A keddi napról összefoglalva annyit tudnék mondani,hogy: pihenés.
Mivel nagyon esett az eső, úgy döntöttünk inkább itthon maradunk, de aztán kaptunk egy sms-t Ferkótól, hogy találkozzunk fél 2-kor a Moly Mallone szobornál, a Grafton street kezdeténél. Mivel hétfőn már jártunk arra, így tudtam merre kell menni, de így is sikerült elkésnünk, aminek következményeként kb. 10 percet vártunk, mert Ferkó már(?) nem volt ott, és fel kellett hívni, hogy megérkeztünk. Választhattunk, hogy kínaiban szeretnénk ebédelni, vagy valami svéd ételt ennénk inkább. Utóbbi mellett döntöttünk.


Az étterem önkiszolgáló volt. Választhattál 3 különböző méretű tányér, vagy papír dobozok közül, hogy mire/mibe teszed az ételt. Mi nagytányért vettünk mindhárman, és Ferkó javaslatát követve majdnem ugyanazt ettük mint ő, mert hogy az jó. Ez két féle ételt jelent. Egy krumplis, sonkás, sajtos rakottat, és egy csirkés, gombás pitét. Andi ilyet nem evett, mert nem szereti a gombát. Ő valami paradicsomos csirkét evett. Én pedig mindemellé tettem még indiai bárány curry-t. 

Sütik a kirakatban

Minden nagyon finom volt, de ismét csak sok.... xD Ezekkel az adagokkal úgy látszik mindig megjárjuk... De azért utána még megettünk ketten egy karamellás sajttorta szeletet..... *-*

Ebéd után sétáltunk még egy kicsit.
A névadó Temple bár
Nyári kollekció a Penneys-ben...
Hosszú ujjú, csizma. 
Visszamentünk a Temple bárhoz, mert este nem tudtunk róla képeket csinálni, majd benéztünk a Penneys nevű boltba. Andi vett magának egy szoknyát, harisnyát és pulcsit 27 euróért. 
Lehet nekem is kéne....

Este mindenki pihent, és hamar elaludtunk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése