2014. március 10., hétfő

Lina... Gabriel és Mj... Még valaki? :D

Szeretném egy kicsit bepótolni a lemaradásom az elmúlt eseményekről. :)

Februárban nagyon sok minden történt, azon kívül, hogy elkezdődött az egyetem. Aminek a leginkább örülök, az az, hogy megint napi szinten beszélek Linával. Linát még nagyon régen, szerintem általános iskolás koromban ismertem meg az interneten. Azóta jóban vagyunk. Voltak időszakok, hogy nem beszélgettünk, de végül mindig megtört a csend. Néha elfelejtem mennyire fontos is nekem, hogy van. Ha belegondolok, ő az egyetlen olyan barátom, akivel ilyen régóta tartom a kapcsolatot. Persze ne úgy képzeljétek el, hogy csak online beszélgetünk, és ennyi. :) Sokszor találkoztunk már régebben is. Mindig felosztottuk, hogy melyik szünetben ki megy a másikhoz. Hiányoznak azok az idők.

Annak örömére, hogy rájöttünk, többet is találkozhatnánk, bár Lina már dolgozik, találtunk egy olyan napot, amikor mindketten ráértünk. Azon felül, hogy szemmel tartottam, hogy ne vásároljon nagyon semmi ruhát, és hasonló dolgokat, átvettük az előre megrendelt Casting (Murakami Ryu) példányát a könyvesboltban, és elmentünk bubble teázni is a Bubu Bubble Tea-be. :D


 A dolgok úgy néznek ki, hogy most ismét sokat fogjuk látni egymást. Többet, mint az elmúlt évben. Még az is tervben van, hogy japánul fogom tanítani. Ez lesz a legérdekesebb. Nem tudom milyen tanár leszek, de nagyon igyekszem majd. ^~^

Március eleje nagy meglepetéssel készült. Még Február utolsó hétvégéjén Andi megkérdezte tőlem, hogy ráérek-e következő héten vasárnap. Persze azt mondtam igen, és nem is kérdeztem meg miért, csak pár nappal később. Ekkor derült ki, hogy MJ (MoonJung) Budapestre érkezik. MJ Gabriel barátnője, Gabriel pedig a mi bátyusunk (senki ne értse félre, valójában nem az :D). Talán találkozhattatok már a nevével az interneten, hiszen a blogja, amit Koreából írt eléggé népszerű. :)
Nagyon örültem, hogy végre megismerhetem MoonJungot. Élőben találkozni valakivel mindig más, mint az interneten keresztüli kommunikáció.
Végül eljött Március 2-a. A gyülekezet után még egy kicsit metrózgatva elindultunk a megbeszélt találkozó helyéhez. A Liszt Ferenc téren találkoztunk. Még ebédeltek, mikor odaértünk, így sétálgattunk még egy kicsit, majd leültünk z étterem elé és vártunk. Nem telt el sok idő, mikor kiléptek az ajtón. Mikor észrevettek MJ lelkesen integetni kezdett. Mi odamentünk és megölelgettük egymást. Gabrielt is régen láttuk, és mostanában nem is fogjuk újból látni, mivel immár Bristolban van. ^^"














Visszatérve a találkozóra. Beültünk egy kávézóba beszélgetni. Körülbelül 1 órát ülhettünk ott, mivel Gabrieléknek sietnie kellett a Szépművészeti Múzeumba, hogy még be tudjanak menni megnézni a kiállítást, mielőtt bezár. Nem volt nagyon hosszú idő, de nagyon jó hangulatban telt, és legszívesebben el sem mentünk volna onnan. Remélem még látjuk egymást, így négyen. MoonJungnak nagyon tetszett Magyarország és a magyar ételek, és azt mondta, mindenképpen eljön majd megint kis hazánkba.
A következő héten viszont már vissza is utazott Spanyolországba, ahol tanul, és végre szabad lehet. MJ nem igazán szereti Koreát és a koreai embereket... A japánokkal például viszont nincsen problémája. :D

Ennyi lett volna kis beszámolóm. ^~^
Szép napot mindenkinek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése